fbpx

Garantie

De aanschaf van een occasion gaat vaak gepaard met vragen en onzekerheid. Al staat de verkoper in voor de kwaliteit van de auto, kan er aan elke auto iets kapot gaan. De fabrieksgarantie op nieuwe auto’s verloopt meestal al na twee jaar en u wilt met uw occasion niet voor onverwachte reparatiekosten komen te staan. CarGarantie beperkt dit risico aanzienlijk.

 

Afleverpakket

U heeft bij ons de keuze om uw auto geheel rijklaar te kopen, wij rekenen dan € 395,- voor ons afleverpakket. U krijgt hiervoor:

  • Afleverbeurt
  • Algemene controle van de auto
  • Minimaal 8 maanden APK
  • Tenaamstelling kenteken
  • Vrijwaring (bij inruil)
  • Professioneel gepoeste auto

 

Optimale Garantie dekking voor uw auto

U heeft bij ons tevens de keuze om uw afleverpakket uitbreiden met tweetal garantie pakketten. (vraag aan de verkoper of uw auto hiervoor in aanmerking komt)

 

* COMPACT pakket 6 maanden
Vraag naar de mogelijkheden

 

* PREMIUM pakket 6 maanden
Vraag naar de mogelijkheden

 

Rijden zonder zorgen
De aanschaf van een auto met een reparatie kostenverzekering van CarGarantie is een prima deal. Met de CarGarantie die wij u bieden, kunt u ook na de fabrieksgarantie in heel Europa 6 maanden rijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onvoorziene reparatiekosten (zie Comfort dekking). En u ziet: alle technische onderdelen zijn gegarandeerd!

 

Materiaalkostentabel

materiaalkostentabel

 

Geen onverwacht hoge reparatiekosten
Technische mankementen kunnen bij geen enkele auto uitgesloten worden. Een reparatie- kostenverzekering van CarGarantie voorkomt dat u voor onverwachte hoge reparatiekosten komt te staan. Onze reparatiekostenverzekering voorziet in de volledige vergoeding van de loonkosten. Bij een kilometerstand van meer dan 100.000 kilometer geldt voor de vergoeding van de materiaalkosten een beperkt eigen risico. De hoogte van de uitkering is afhankelijk van het totaal aantal gereden kilometers (zie materiaal- kostentabel).

 

Wat te doen in geval van pech?
Heeft u pech, dan laat u de auto eenvoudig bij uw dealer repareren. Deze handelt vervolgens alle administratieve zaken voor u af. Afrekening vindt snel plaats, rechtstreeks tussen CarGarantie en uw dealer. Zo heeft u er geen omkijken naar. Is uw dealer ver van de plaats waar u pech heeft? Geen probleem! U meldt het probleem telefonisch bij uw dealer. De reparatie laat u vervolgens, in overleg met uw dealer, uitvoeren in elke garage van uw merk. Ook in dit geval vindt afrekening plaats tussen CarGarantie en de dealer.

RVL Auto's
RVL Mobility B.V.